Teknologia vie verkkopelialaa uusiin ulottuvuuksiin. Verkkopelit ja fantasiaurheilu eivät ole enää vain viihdettä. Verkkopelien avulla voit esitellä taitojasi ja tehdä jännittäviä voittoja tietojesi avulla. Verkkopelaaminen on kasvanut räjähdysmäisesti vuodesta 1950, jolloin ensimmäinen videopeli julkaistiin.

Verkkopeliliiketoiminta kaikkialla maailmassa

Maailmanlaajuiset pelimarkkinat olivat 62 miljoonaa dollaria vuonna 2020. Tilastojen mukaan liiketoiminta nousee 300 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä. Mobiilipelaaminen muodostaa lähes puolet osakemarkkinoista ja tuottaa yli 80 miljardin dollarin liikevaihdon. Verkkopelaamiseen kuuluvat suoratoistopalvelut, kehittäjät, julkaisijat, peliareenat ja valmentajat. Maailmanlaajuisesti pelaajia on 2,5 miljardia.

Verkkopelaamisen startup-yritykset ovat nähneet viime vuosina voimakkaan kasvun Intiassa. Ne ovat houkutelleet yli 1 000 000 dollaria rahoitusta sekä kotimaisilta että ulkomaisilta sijoittajilta. Pelialustojen osuus on 24 prosenttia sekä Yhdysvalloissa että Kiinassa. Aasian ja Tyynenmeren alueella, Kiinaa lukuun ottamatta, 23 prosenttia on peräisin Yhdysvalloista, 4 prosenttia Latinalaisesta Amerikasta, 2 prosenttia Kanadasta ja 23 prosenttia Euroopasta, Afrikasta ja Lähi-idästä.

Intian hallitus ei pidä verkkopeliä laillisena huolimatta sen valtavasta suosiosta ja suuresta käyttäjäkunnasta. Fantasiaurheilun pelaaminen Intiassa on laitonta ja sitä pidetään uhkapelinä. Pandemic on kaksinkertaistanut Intian online-fantasia- ja fantasiaurheiluteollisuuden kasvun Intiassa sekä sovelluskehityksen että alustojen osalta.

Hallitus voi keskittyä rahapeleihin ja vedonlyöntiin, mutta sen tulisi välttää fantasiaurheilua. Fantasiaurheilu voi kuitenkin tuottaa hallitukselle suuria tuloja ja auttaa kasvattamaan maan taloutta. Sen sijaan, että hallitus keskittyisi online-rahapeleihin ja -peleihin, sen pitäisi suhtautua avoimesti verkkopelaamiseen.

Erilaisia verkkopelejä

Fantasiaurheilu Nettifantasiaurheilu eroaa hyvin paljon muista pelityypeistä. Se on yksi urheilun harrastajien rakastetuimmista pelialustoista. Nettifantasiassa käyttäjät voivat luoda joukkueensa pelaajista, jotka pelaavat kentällä. Käyttäjän suorituskyky riippuu täysin hänen suorituskyvystään ja tosielämän tilastoista.

IPL on Intian suosituin fantasiaurheilumuoto. Monet käyttäjät seuraavat pelin pelaamisen lisäksi uskonnollisesti Fantasy Sports -alustojen tuloksia ja live-otteluita. Tämä ei ole onnenpeli; voittaaksesi palkintoja ja pelataksesi peliä, sinulla on oltava tietoa ja taitoja. Fantasiaurheilua voi pelata oikealla rahalla tai ilmaiseksi. Fantasiaurheilun suuntaviivat on julkaissut ”NITI Aayog”.

Fantasiaurheilun suosio on kasvussa, ja niin on myös sen käyttäjäkunta. Hallitus piti alustaa uhkapelialustana rahan läsnäolon ja muutaman tapauksen vuoksi. Kaikki Intian mainonnan standardointineuvoston säännöt ja määräykset koskevat online-fantasiafoorumeita. Se ei ole laillista keskustasolla Hallitus on pyytänyt osavaltioiden hallituksia antamaan ohjeet fantasiaurheilun pelaamisesta.

Käyttäjät ja tulot

Vuonna 2020 fantasiaurheilu tuottaa tuloja 2470 miljoonaa rupiaa. Intiassa kymmenen miljoonaa ihmistä pelaa fantasiaurheilua, ja lähes 80 miljoonaa ihmistä seuraa peliä.

Online-rommi

Rommi on huippuluokan verkkokorttipeli, jolla on suuri käyttäjäkunta. Rommi vaatii taitoa. Sinun on osattava muistaa kortti, jonka kanssa olet tekemisissä, ja laskettava voittomahdollisuutesi. Rommi on taitopeli. Voit pelata sitä ilmaiseksi tai rahasta. Kaikkien pelaajien pelit riippuvat korttien jakamisesta. Pelaajasta riippuu, voittaako vai häviääkö hän.

Käyttäjät ja tulot Raporttien mukaan Intian online-rummion markkinoiden arvo oli 335 miljoonaa dollaria vuonna 2019. Sen odotetaan kasvavan 1,4 dollariin vuoteen 2024 mennessä.Pelin lopputulos on täysin käyttäjästä kiinni.

Elektroninen urheilu Tätä peliä kutsutaan myös esportsiksi. Se on taitopohjainen peli. eSportsia voidaan pelata verkossa tai offline-videopelimuodossa. Esportsissa järjestetään monia turnauksia. Monet elektroniset muodot mahdollistavat eri urheilulajien, kuten kriketin ja jalkapallon, suorat televisioinnit.
Käyttäjät ja tulot

Yhdysvaltojen esports-markkinat saavuttavat 1,08 miljardia dollaria vuoteen 2021 mennessä. Aasia ja Pohjois-Amerikka ovat esportsin suurimmat kuluttajat. Sponsorointi ja mainonta muodostavat kaikki esports-markkinoiden tulot. Esportsia seuraa 474 ihmistä maailmanlaajuisesti vuonna 2021. Katsojien määrä nousee 577 miljoonaan vuoteen 2024 mennessä. Kun Intia voitti mitalin Aasian kisoissa 2018, Aasian olympianeuvosto ja Kansainvälinen olympiakomitea tunnustivat esportsin.

Online-pokeri Nettipokeri on offline-pokerin versio, jossa pelaajat voivat pelata verkossa. Se vaatii taitoa ja onnea. Voit pelata oikealla rahalla. Pelaajat voivat soittaa ja nostaa oikean rahan panoksia. Se on laitonta ja sitä pidetään uhkapelinä vedonlyönnin ja rahan vuoksi.
Käyttäjät ja tulot Intian pokeriteollisuus kasvaa 35-40 prosenttia vuodessa. Kolme miljoonaa ihmistä Intiassa käyttää tällä hetkellä nettipokeria.

Viimeiset sanat

Toivomme, että hallitus laillistaa pian nettipelaamisen, johon liittyy rahaa. Verkkopelit voivat järjestää monia turnauksia ja tuottaa suuria tuloja hallituksen hyväksynnän myötä. Nettipelit, joihin liittyy rahaa, odottavat innokkaasti NITI Aayogin lopullisia ohjeita, jotta pelikokemus olisi sujuva.